Erbjudanden

Sista minut: 40% rabatt

Kunderna kan boka en sista minuten tjänst inom 16 timmar av tjänsten start, och betalar endast 60 % av det ord. priset av denna tjänst genom Swish. Den sista minuter Tjänsten kan inte kombineras med andra rabatter.

Använd rabattkod “SM” när du bokar tid online. Betalning sker inom 30 minuter efter bokningen. Välkommen att använd swisha till 123 5443 882 och att använd ditt fullständiga namn som referens meddelande.

Veckans Erbjudanden     Boka här         gäller t.o.m. 31/09, 2017

1) Prova på Akupunktur hos Dr Wang 70 min498 kr (ord 980) 

2) Olje meridian massage 60 min490 kr (ord 980) 

gånger: 1680 kr (ord 2680), 10 gånger: 4980 kr (ord 8880)

3) NKM microskrapa ansiktsbehandling 60 min: 680 kr (ord 880) 

4) Dr Wang's hälsokonsultation + akupunktur 90 min: 780 kr (ord 1580) 

Dr. Wang är sedan 19 år tillbaka läkare inom både kinesisk och västerländsk medicin. Han var överläkare i Traditionell Kinesisk Medicin i Ruijin Universitetssjukhuset i Shanghai och PhD i Medicine Science inom ämnesområdet klinisk immunologi och infektion i Karolinska Institutet i Sverige. Dr. Wangs familj har en lång tradition inom kinesisk medicin som har gått i arv i många generationer. Han har mångårig erfarenhet av behandling med akupunktur, örtmedicin, medicinsk Qigong.

Hans specialiteter är: autoimmun sjukdom och låg immuförsvar: allergi, astma, psoriasis, eksem, fibromyalgi, multipel skleros, reumatiska besvär, och bihåleinflammationer, mm. 

Han hjälpte också många patienter med: barnlöshet, huvudvärk, migrän, PMS

Hälsokonsultation ca 40-50 min inom kost, träning och Qigong, inklusive hälsoundersökning och diagnos. Vi kommer att göra exakt vad vi gör i TCM sjukhus i Kina: att tentamen patientens information av problem och dess naturliga och sjukdomshistoria. Och då kommer vi att spåra för symtom och logga hitta en fullständig bild av sjukdomarna: etiologi, patologi och prognos. Då kommer vi att ge en behandling och omsorg förslag, inklusive rutin, mat, motion och prognos. Vi kan också utforma och lära patienten ett personligt qigong som kommer att vara bra för sjukdomen återhämtning. 

Få akupunkturbehandling på 40-50 min efter hälsokonsultationen. 

Boka här

 

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply