Hälsoundersökning

Med Traditionell kinesisk Medicin erbjuder vi

Hälsoundersökning och konsultation:

Hälsokonsultation ca 60 min inom kost, träning och Qigong, inklusive hälsoundersökning och diagnos. Vi gör exakt vad vi gör i TKM sjukhus i Kina: Vi kommer undersöka patientens sjukdomshistoria, symptom och tecken (inklusive tunga- och pulsdiagnostik) för att hitta en fullständig bild av sjukdomarna, räkna ut ditt hälsotillstånd och de nyckelfaktorer som orsakade det aktuella problemet: etiologi, patologi och prognos. Sedan kommer vi att ge förslag på behandling och omsorg , inklusive daglig rutin, mat, motion och prognos. Vi kan också utforma och lära patienten några qigong rörelser som kommer att vara bra för sjukdomens återhämtning.

Dr Wangs familj har många års erfarenhet av behandling av auto-immuna sjukdomar i Kina. Baserat på¨familjens erfarenheter och genom att ha arbetat 20 år med traditionell kinesisk medicin och modern medicin, har dr Wang utarbetat effektiva behandlingar med akupunktur och örtmedicin.

Vi kan avhjälpa t.ex. astma, migrän, autoimmun sjukdom, hudsjukdom, depression, sömnlöshet, låg immuförsvar, bihåleinflammationer, mag-tarmkatarr, artros, reumatiska besvär, fibromyalgi, multipel skleros, sockerberoende, klimakteriebesvär, PMS, prostatit, med mera.

Vi rekommenderar att du bokar en Hälsoundersökning och konsultation innan väljer våra behandlingar, så att vi kan undersöka dina hälsoproblem och ta reda på det bästa sättet att ta bort det.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply